Despre Ana Pan

Ana Pan se naște în 1990 dintr-o pasiune nebună pentru tot ce este bun, dulce și din Ardeal.

În prezent compania deține un lanț de 10 magazine în București, iar producția este centralizată într-o clădire modernă, dotată cu spații dedicate de depozitare la temperaturi controlate (camere frigorifice și cu regim de congelare), pentru a asigura standardele de calitate a ingredientelor și a produselor finale, până la livrare.

Activitatea de producție cuprinde, pe lângă cofetărie, și zonele de brutărie, patiserie și bombonerie, fiecare dintre aceste direcții impunând condiții diferite în ceea ce privește temperaturile în incintele de preparare și de depozitare.

Tema de monitorizare instalatii frigorifice industriale

Ana Pan a dorit implementarea unui sistem automat de monitorizare a temperaturii și a umidității în fiecare dintre spațiile de lucru și de depozitare la rece (camere frigorifice și congelatoare cu pereți metalici).

Sistemul trebuia să măsoare permanent valorile parametrilor, să le afișeze centralizat, să le stocheze pentru audit și să alerteze la atingerea pragurilor de siguranță.

Camere frigorifice

Camere congelare

Dispecerat și Cântar

Linii de producție

Laboratoare finisaj

Magazine desfacere

Monitorizare Full-Wireless

Pentru monitorizarea spațiilor frigorifice de la Ana Pan s-au instalat 19 senzori de temperatură cu sondă (pentru incintele cu pereți metalici, care ecranează comunicația), și 10 senzori de temperatură și umiditate ambientală.

Senzorii instalați sunt dotați cu o baterie cu darată de viață de 5 ani și comunică valorile prin NB IoT. Funcția data logger integrată garantează siguranța datelor în caz de pierdere a semnalului și poate contribui la economisirea bateririei, datele putând fi transmise la intervale mai mari de timp.

Monitorizare instalatii frigorifice industriale cu BlueMonitor

Implementarea unui sistem de monitorizare instalatii frigorifice industriale oferă toate instrumentele necesare gestionării automate a condițiilor de mediu impuse de standardele de industrie. Identificarea rapidă a locurilor unde temperatura este la pragul de siguranță și accesarea centralizată a valorilor înregistrate în orice perioadă de timp garantează controlul viabilității produselor pe tot lanțul de frig.

REZULTATUL:
Siguranță și Trasabilitate

Parametri monitorizați permanent, automat.

Trasabilitatea respectării standardelor.

Alerte prin e-mail pentru intervenție rapidă.

Rapoarte automate pentru anchetă și audit HACCP.

Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare legată de implementarea unui sistem de monitorizare instalatii frigorifice industriale BlueMonitor