fabrica jiffy

Fabrica Abrisso Jiffy

Jiffy Packaging S.A., care până nu demult avea denumirea de Pregis Company., și-a început activitatea pe piața de ambalaje din Romania în anul 1996.

Pe parcursul acestor ani societatea a devenit o firmă mare de producție. La momentul de față este unul dintre marii producători de spumă de polietilenă și folie cu bule din Europa, iar pachetul majoritar de acțiuni a fost achiziționat în iunie 2019 de grupul belgian Abrisso.

Fabrica din Piatra Neamț se aliniază politicii globale a grupului din care face parte, având printre principalele preocupări concentrarea pe eficiență în producție și grija pentru mediu

OBIECTIVE Sistem monitorizare regim de lucru

Fabrica Jiffy a dorit monitorizarea regimurilor de funcționare a utilajelor și a consumurilor energetice aferente (energie electrică și gaze tehnice), pentru a controla automat patru factori de eficiență a producției:

  • Calendarul precis de mentenanță preventivă a utilajelor.

  • Monitorizarea timpului efectiv de lucru al utilajelor.

  • Calculul precis al costurilor de producție

  • Creșterea eficienței energetice a fabricii.

Sistem monitorizare regim de lucru utilaje și consumuri energetice

Sistemul de monitorizare BlueMonitor măsoară consumurile de energie electrică pe fiecare circuit de alimentare a utilajelor, parametrii de calitate a energiei electrice, consumul de izobutan asociat producției, și monitorizează regimul de lucru al utilajelor.

Activitatea de producție a fabricii se desfășoară în două hale industriale, în fiecare dintre acestea fiind instalate câte 5 utilaje.

Fiecare dintre cele 10 utilaje necesită un timp de amorsare în care temperatura de lucru este adusă la nivelul de producție, acesta variind în funcție de tipul de produs.

Sistemul BlueMonitor înregistrează permanent consumurile energetice (energie electrică și izobutan) și numărul de ore de funcționare a utilajelor.

BlueMonitor - Sistem monitorizare regim de lucru

Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare legată de implementarea unui Sistem monitorizare regim de lucru BlueMonitor