De ce BlueMonitor SMART Pharma?

Monitorizarea automată a temperaturii și a umidității în farmacii, spitale și laboratoare de analize asigură transparența și trasabilitatea lanțului de frig al produselor termolabile. Cu BlueMonitor totul este simplu și comod, atât datorită instalării rapide, cât și datorită posibilității de a achiziționa monitorizarea automată ca abonament lunar.

 • Monitorizare continuă a parametrilor din spațiile de depozitare și de prezentare a produselor termolabile
 • Jurnalizare automată a măsurătorilor, cu posibilitate de extragere rapidă a rapoartelor și a graficelor pentru orice spațiu monitorizat, pentru orice perioadă de timp
 • Alertare prin e-mail sau SMS la înregistrarea de fluctuații ale parametrilor monitorizați
 • Control online centralizat a condițiilor de depozitare și de expunere a produselor din tot lanțul de farmacii

  Întrebați un inginer

  Transparență. Trasabilitate. Control.

  Monitorizare lant de frig BlueMonitor SMART Pharma

  SMART înseamnă Monitorizare neîntreruptă, cu efort 0!

  Respectați reglementările

  Monitorizarea neîntreruptă a temperaturii și a umidității vă oferă posibilitatea să extrageți rapoarte detaliate privind valorile înregistrate la fiecare 5 minute.

  Reduceți pierderile și riscurile

  Alertarea prin e-mail sau SMS la ieșirea valorilor înregistrate din intervalul de normalitate vă permite intervenția rapidă și evitarea unor pierderi datorate expunerii produselor termolabile.

  Economisiți timp și resurse

  Jurnalizarea automată și permanentă a valorilor înregistrate vă scutește de grija transcrierii manuale a valorilor temperaturii și umidității, și vă asigură că respectați prevederile legale.

   Întrebați un inginer

   Ce doriți să monitorizați?

    Tip senzor

    Nr. buc.

    Tip senzor

    Nr. buc.

    Temperatură ambientală

    Detalii senzor

    Temperatură și umiditate

    Detalii senzor

    Temperatură, umiditate, presiune atmosferică

    Detalii senzor

    Temperatură, umiditate, COV

    Detalii senzor

    Detecție scurgere de lichide
    pe lungimea unui traseu

    Detalii senzor

    Detecție ușă / fereastră deschisă

    Detalii senzor
    Monitorizați simplu și comod parametrii din incinte

    Cu un design elegant și ușor de instalat, soluția de monitorizare lant de frig și parametri din incinte dezvoltată de BlueNote Communications asigură măsurarea cu precizie a parametrilor în punctele de interes și transmiterea comodă a valorilor către platforma Web de monitorizare. Transmisia locală a datelor se face prin Bluetooth, fără a necesita lucrări de cablare. În plus, senzorii sunt alimentați cu baterii, și pot fi amplasați oriunde este nevoie.

    Valorile măsurate sunt transmise la intervale de timp configurabile către softul de monitorizare folosind un gateway Ethernet care adună datele de la un număr mare de senzori (până la 100), și le transmite prin rețeaua Internet.

    Pentru siguranța datelor și pentru economisirea bateriei senzorilor, atât aceștia cât și echipamentul gateway au memorie internă, putând stoca fiecare câteva zeci de mii de măsurători.

    Tot ce trebuie să faceți pentru monitorizare lant de frig este să amplasați senzorii în punctele de interes și să conectați gateway-ul la rețeaua electrică și la rețeaua de date. Veți vedea imediat valorile măsurate în interfața de utilizare de pe telefon sau calculator și veți primi alerte prin e-mail sau SMS la atingerea unor valori prericuloase.

    Suntem aici pentru orice detalii