De ce BlueMonitor SMART Pharma?

Monitorizarea automată a temperaturii și a umidității în farmacii, spitale și laboratoare de analize asigură transparența și trasabilitatea lanțului de frig al produselor termolabile.

  • Monitorizare continuă a parametrilor din spațiile de depozitare și de prezentare a produselor termolabile
  • Jurnalizare automată a măsurătorilor, cu posibilitate de extragere rapidă a rapoartelor și a graficelor pentru orice spațiu monitorizat, pentru orice perioadă de timp
  • Alertare prin e-mail sau SMS la înregistrarea de fluctuații ale parametrilor monitorizați
  • Control online centralizat a condițiilor de depozitare și de expunere a produselor din tot lanțul de farmacii

Întrebați un inginer

Transparență. Trasabilitate. Control.

SMART înseamnă Monitorizare neîntreruptă, cu efort 0!

Respectați reglementările în vigoare

Monitorizarea neîntreruptă a temperaturii și a umidității vă oferă posibilitatea să extrageți rapoarte detaliate privind valorile înregistrate la fiecare 5 minute ale oricărui interval de timp.

Reduceți pierderile și riscurile

Alertarea prin e-mail sau SMS la ieșirea valorilor înregistrate din intervalul de normalitate vă permite intervenția rapidă și evitarea unor pierderi datorate expunerii produselor termolabile.

Economisiți timp și resurse

Jurnalizarea automată și permanentă a valorilor înregistrate vă scutește de grija transcrierii manuale a valorilor temperaturii și umidității, și vă asigură că respectați prevederile legale.

Întrebați un inginer

Ce doriți să monitorizați?


Tip senzor Nr. buc. Tip senzor Nr. buc.


Temperatură ambientală
Detalii senzor


Temperatură și umiditate
Detalii senzor


Temperatură, umiditate, presiune atmosferică
Detalii senzor


Temperatură, umiditate, COV
Detalii senzor


Detecție scurgere de lichide
pe lungimea unui traseu


Detalii senzor


Detecție ușă / fereastră deschisă
Detalii senzor
Monitorizați simplu și comod parametrii din incinte

Cu un design elegant și ușor de instalat, soluția de monitorizare a parametrilor din incinte asigură măsurarea cu precizie a parametrilor în punctele de interes și transmiterea comodă a valorilor către platforma Web de monitorizare. Transmisia locală a datelor se face prin Bluetooth, fără a necesita lucrări de cablare. În plus, senzorii sunt alimentați cu baterii, și pot fi amplasați oriunde este nevoie.

Valorile măsurate sunt transmise la intervale de timp configurabile către softul de monitorizare folosind un gateway Ethernet care adună datele de la un număr mare de senzori (până la 100), și le transmite prin rețeaua Internet.

Pentru siguranța datelor și pentru economisirea bateriei senzorilor, atât aceștia cât și echipamentul gateway au memorie internă, putând stoca fiecare câteva zeci de mii de măsurători.

Tot ce trebuie să faceți este să amplasați senzorii în punctele de interes și să conectați gateway-ul la rețeaua electrică și la rețeaua de date. Veți vedea imediat valorile măsurate în interfața de utilizare de pe telefon sau calculator și veți primi alerte prin e-mail sau SMS la atingerea unor valori prericuloase.

Suntem aici pentru orice detalii