Alege să știi ce respiri !

  Întrebați un inginer

  Aflați cum influențează calitatea aerului din birou funcțiile cognitive și productivitatea angajaților.

  Sistem monitorizare calitate aer în camera copilului

  De ce sistem monitorizare calitate aer din birou?

  BlueMonitor SMART Air Health – un Must-Have!

  BlueMonitor este o aplicaţie SMART dezvoltată de BlueNote Communications  care poate integra monitorizarea şi controlul online al oricăror parametri sau echipamente de acasă sau de la birou.

  În plus, modulul Air Health vă permite să controlaţi oricând online calitatea aerului pe care îl respiraţi Dvs. şi cei dragi.

  • Monitorizaţi online, în interfața Web, valorile curente ale parametrilor de calitate a aerului și gradul de periculozitate al acestora.
  • Primiţi alerte prin e-mail sau SMS la depășirea valorilor normale pentru a putea remedia rapid tendinţele de creştere a concentraţiilor de substanţe nocive.

  Parametrii aerului din incinte influenţează direct Sănătatea!

  Monitorizarea temperaturii și a umidității în camere este necesară pentru asigurarea confortului, și esențială pentru sănătatea copiilor, mai ales în primele luni de viaţă.
  În primele 5 săptămâni de viață se recomandă o temperatură de 22-24°C, apoi aceasta trebuie scăzută la 18-22°C.
  Umiditatea ideală într-o cameră este de 50-65%.
  Dincolo de disconfortul accentuat, o umiditate excesivă favorizează dezvoltarea fungilor şi a bacteriilor, în timp ce umiditatea redusă irită căile respiratorii.
  Controlul concentrației de praf în incinte previne afecțiunile pulmonare și cardiace.
  Particulele în suspensie cu diametru mai mic de 10μ provoacă inflamații și intoxicații afectând în special copiii cu vârstă mai mică de 15 ani și vârstnicii.
  Dioxidul de carbon este produs de oameni, şi eliberat în atmosferă prin expiraţie. Cu cât o incintă este mai aglomerată, cu atât mai repede va creşte concentraţia de CO2 din aer, provocând simptome precum somnolență, scăderea puterii de concentrare și dureri de cap.
  Compușii organici volatili (COV) și formaldehida sunt substanțe toxice, asociate în general cu substanțele chimice parfumate (odorizante de cameră, detergenți, produse folosite la curățenie , etc), care inhalate sau absorbite prin piele sunt periculoase pentru sistemul nervos central.
  Monoxidul de carbon este un gaz inodor, incolor și insipid extrem de toxic, cu efect asfixiant, care se produce în urma unei arderi incomplete și are potențial letal.

  Monitorizaţi calitatea aerului din încăperi în 3 PAȘI SIMPLI!

  Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare legată de un sistem monitorizare calitate aer BlueMonitor