Monitorizarea eficientei energetice2020-12-10T11:49:47+02:00

Cauți modalități de a produce mai eficient ?

BlueMonitor eControl este soluția pentru creșterea eficienței energetice, dincolo de investițiile în optimizarea liniilor de producție

Monitorizarea consumurilor energetice în industrie este esențială pentru optimizarea costurilor.

Înregistrezi diferențe de consum de la o șarjă de producție la alta? Înseamnă că poți fi mai eficient! BlueMonitor eControl este un sistem de monitorizare a consumurilor energetice la consumatorii industriali, care îți oferă CONTROLUL de care ai nevoie pentru a obține rezultate concrete.

1

Reduci simțitor facturile de utilități

Implementarea unui sistem monitorizare eficienta energetica BlueMonitor poate reduce simțitor consumul prin urmărirea automată a modelelor optime de consum și intervenția informată în punctele de consum nejustificat. În plus, informațiile reale din proces permit luarea unor decizii de optimizare în cunoștință de cauză.

2

Știi exact cât costă producția fiecărui articol

Monitorizarea consumurilor de energie electrică, gaz, apă, abur, gaze tehnice și aer comprimat pe fiecare etapă de producție cu aplicația de SMART metering BlueMonitor eControl îți oferă informațiile care îți lipseau pentru a putea calcula exact costurile de producție.

3

Controlezi producția și reduci pierderile

Ai permanent imaginea în timp real a procesului de producție (consumuri energetice, regimuri de funcționare a utilajelor, parametri de producție), pentru a regla optim parametrii din fluxul tehnologic și pentru a verifica imediat impactul sistemic al ajustărilor implementate.

Iată cum te ajută CONCRET sistemul de contorizare avansată pentru monitorizarea consumurilor energetice BlueMonitor eControl să realizezi „reglajul fin” al proceselor tale de producție și să îți crești eficiența energetică

Optimizarea consumului de energie

B

lueMonitor eControl îți oferă trei metode de a reduce facturile de utilități: reduci consumul nejustificat din procesul de producție, elimini risipa din afara procesului de producție, limitezi pierderile cauzate de defecțiuni.

În baza monitorizării permanente a consumurilor de utilități, un sistem de monitorizare a consumurilor energetice BlueMonitor eControl generează automat curbe reale de consum (zilnice, săptămânale sau lunare) pe care le suprapune, pentru ca tu să poți crea modele optime de consum, pornind de la realitatea existentă.

După implementarea în aplicația de telegestiune a consumurilor energetice a modelelor optime de consum construite de tine, aceasta verifică permanent încadrarea consumurilor în curbele optime și te alertează prin e-mail sau SMS când consumul este nejustificat, pentru ca tu să poți interveni și să limitezi risipa.

Monitorizarea eficientei energetice
Calculul exact al costurilor de productie

Calcul exact al costurilor de producție

C

u BlueMonitor eControl poți monitoriza consumurile de utilități de orice fel (apă, gaz, energie electrică, gaze tehnice), pe fiecare etapă a fluxului tehnologic.

Aplicația de SMART metering permite implementarea de formule de calcul și generează automat rapoarte de costuri de producție pe care ți le trimite prin e-mail. Astfel, ai costuri exacte pentru fiecare tip de produs în parte și poți să decizi ce este cu adevărat profitabil să produci.

Control absolut al producției

M

onitorizezi în timp real parametrii de producție și regimul de lucru al utilajelor, și primești alerte dacă valoarea parametrilor sau consumurile energetice ies din intervalul de normalitate, pentru a produce eficient – fără probleme, fără pierderi, fără surprize neplăcute.

Mai mult decât atât, cunoști în fiecare clipă starea tehnică a utilajelor de producție monitorizate și regimul lor de funcționare, le asiguri o exploatare și o mentenanță corecte, și cheltuiești mai puțin pe reparații.

Controlul productiei prin digitalizare

Vrei să afli mai multe despre

Cum să crești eficiența energetică, dincolo de investițiile în optimizarea liniilor de producție?

Îți trimitem acum, prin e-mail Ghidul rapid în care îți explicăm:

 • cum poți să-ți crești eficiența energetică prin control online
 • cât poți să economisești cu o soluție de monitorizare a eficienței energetice
 • care sunt cele 4 reguli simple dar esențiale pentru eficiență energetică
 • și care sunt cele 5 criterii de alegere a unei platforme de monitorizare a eficienței energetice, care te feresc de regrete pe termen lung

  BlueMonitor eControl este un sistem inteligent pentru monitorizarea consumurilor energetice care îți oferă ONLINE informații centralizate ce te ajută să crești constant eficiența energetică din fabrica ta.

  Curbe reale de consum

  Vezi curbele de consum din perioadele care te interesează și le suprapui pentru a construi modele optime de consum energetic.

  Alerte la ieșirea din modelul optim de consum

  Primești alerte prin e-mail sau SMS la ieșirea din intervalul de normalitate a consumurilor energetice sau a parametrilor de producție.

  Imaginea centralizată a liniei de producție

  Ai în fiecare clipă imaginea de ansamblu a procesului tău de producție, cu parametrii și consumurile energetice actualizate la minut.

  Raportare automată a consumurilor

  Primești prin e-mail rapoarte zilnice, săptămânale sau lunare cu evoluția consumurilor energetice și a parametrilor monitorizați.

  Monitorizarea consumurilor energetice și a regimurilor de lucru a utilajelor te ajută să lucrezi eficient

  Un sistem monitorizare eficienta energetica este un instrument extrem de util în procesele industriale. Acesta îtî oferă date reale din fluxurile tehnologice, ca să poți lua decizii informate. Inginerii BlueNote Communications sunt pregătiți pentru a evalua potențialul de integrare cu echipamentele existente în fabrică astfel încât implementarea sistemului să fie rapidă și eficientă.

  Ai întrebări legate de soluția noastră de monitorizare a eficienței energetice în fabrici?
  Suntem aici și răspundem prompt.

   Clienții noștri au ales eficiența

   Grupul de firme Safir din Vaslui monitorizează consumurile din 7 SRM (corectoare de volum de gaze Flonidan) din județele Vaslui și Botoșani și folosește raportarea automată pentru estimarea consumurilor viitoare de gaze.
   GRUPUL SAFIR
   Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași monitorizează consumurile de energie electrică și de apă din toate spațiile pe care le deține (campusuri, corpuri academice, spălătorie, cantină, etc)
   Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași
   Compania de Transport Public (CTP) Iași monitorizează și controlează online una dintre cele trei stații de transformare pentru alimentarea liniilor de tramvai din municipiul Iași.
   Compania de Transport Public (CTP) Iași
   Gaz Est Vaslui monitorizează consumurile de gaze naturale din 18 corectoare de gaz. Consumurile zilnice sunt raportate în format index, consum volumetric (metri cubi) și energie (prin indexare zilnică automată cu indice PCS).
   Gaz Est Vaslui

   Încearcă producția SMART cu monitorizarea consumurilor energetice!

   Îți oferim un sistem de monitorizare proiectat personalizat, de la senzori și contoare, până la organizarea rapoartelor și a ferestrelor de interfață

   Înscrie-te acum pentru o Evaluare tehnică GRATUITĂ!

   Lasă-ne datele tale de contact ca să discutăm ce nevoi de monitorizare ai.
   Vom stabili împreună localizarea punctelor de măsură și soluția tehnică în funcție de specificul halelor tale de producție, ca să poți avea o estimare corectă a costurilor implicate.

    Clienți care au ales optimizarea producției cu sistem monitorizare eficienta energetica BlueMonitor