Despre Everel

Everel România este o companie industrială din Lipova (jud. Arad), care produce componente din plastic pentru industria automotive.

Unitatea de producție din Arad face parte din grupul internațional Everel Group, cu sediul central în Italia și unități de producție în Italia și Austria.

Sterk Plast

Sistem monitorizare răcire mașini, pentru calitate garantată a producției !

Fabricarea componentelor din plastic impune o foarte mare atenție la calibrarea procesului de răcire, aceasta influențând în mod direct calitatea componentelor produse.

În fabrica din Lipova răcirea mașinilor de injecție este asigurată de o instalație cu apă, deservită de 2 chillere. Fiecare dintre cele 2 chillere asigură câte 2 circuite de răcire (unul pentru matrițe și pentru piesele produse, iar cel de-al doilea pentru uleiul utilajelor).

Everel a dorit monitorizarea temperaturii apei din instalația de răcire, pe fiecare circuit al fiecărui chiller, atât pe tur, cât și pe retur. În plus, se monitorizează permanent temperatura din hală și temperatura exterioară.

Clientul controlează astfel permanent conformitatea temperaturii apei la intrarea pe circuitele de răcire. De asemena, diferența de temperatură dintre tur și retur este un indicator al eficienței procesului de răcire.

Monitorizare BlueMonitor în Cloud

Platforma BlueMonitor oferă o Interfață Web, accesibilă securizat de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Monitorizarea live se face cu ecrane grafice interactive care prezintă temperaturile măsurate, actualizate la fiecare 5 minute. Platforma alertează prin e-mail la ieșirea temperaturilor măsurate din intervalul de normalitate ales de client. În același timp BlueMonitor permite extragerea de rapoarte și grafice cu datele istorice. Clientul poate realiza astfel analize evolutive, corelații între temperaturi și investigarea unor eventuale incidente tehnice.

Monitorizarea se face în regim Cloud, pe bază de abonament lunar, fără griji legate de asigurarea funcționării și a securității platformei de monitorizare.

BlueMonitor - sistem automatizare ventilatie
BlueMonitor - sistem automatizare ventilatie
BlueMonitor - sistem automatizare ventilatie

Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare legată de BlueMonitor – sistem monitorizare răcire utilaje