De ce aleg fermierii români monitorizarea serelor cu BlueMonitor SMART Greenhouse?

Conceptul de automatizare sera este unul destul de general. Monitorizarea online a temperaturii și umidității din sere și solarii, a temperaturii și umidității solului și a gradului de iluminare, precum și automatizarea reglării acestor parametri din sere și solarii conduce la scăderea costurilor de producție prin dozarea corectă a aportului de apă și îngrășăminte, și prin reducerea consumului nejustificat de energie electrică.

 • Monitorizați în timp real, de pe orice calculator, tabletă sau smart phone valorile temperaturii și a umidității aerului, umiditatea din sol, gradul de iluminare a serelor și funcționarea instalațiilor din teren.
 • Primiți alerte prin e-mail sau SMS la depășirea valorilor normale, cu localizarea serei sau a sectorului în care s-a înregistrat valoarea de alertă, pentru a corecta rapid problemele ce pot influența dezvoltarea plantelor.
 • Analizați cu un simplu click rapoartele și graficele cu valorile înregistrate în diferite perioade de timp, pentru o planificare îmbunătățită a producției.
 • Transmiteți comenzi de reglare a parametrilor de pe orice calculator, tabletă sau smart phone, în orice moment, de oriunde v-ați afla.

  Întrebați un inginer

  SMART înseamnă să ai Serele la un click distanță!

  Creșteți PROFITUL  afacerii Dvs. cu BlueMonitor SMART Greehouse

  Economisiți resurse

  Agricultura de precizie înseamnă să știi exact când trebuie să intervii, unde, și cu ce cantitate de resurse.

  Economisiți timp

  Accesați în orice clipă, de oriunde, valorile curente ale parametrilor din toate serele și depozitele, și primiți alerte prin e-mail sau SMS la depășirea valorilor normale.

  Creșteți productivitatea

  Asigurați permanent și uniform condițiile optime de dezvoltare pentru plante, pentru o productivitate maximă, cu sistemul de automatizare sera BlueMonitor de la BlueNote Communications.

  Ce doriți să monitorizați?

   Tip senzor

   Nr. buc.

   Tip senzor

   Nr. buc.

   Temperatură ambientală

   Detalii senzor

   Temperatură și umiditate

   Detalii senzor

   Temperatură, umiditate, presiune atmosferică

   Detalii senzor

   Temperatură, umiditate, COV

   Detalii senzor

   Umiditate sol

   Detalii senzor

   Detecție ușă / fereastră deschisă

   Detalii senzor
   Monitorizați simplu și comod parametrii din sere și solarii

   Cu un design elegant și ușor de instalat, soluția de monitorizare a parametrilor din sere asigură măsurarea cu precizie a parametrilor în punctele de interes și transmiterea comodă a valorilor către platforma Web de monitorizare. Transmisia locală a datelor se face prin Bluetooth, fără a necesita lucrări de cablare. În plus, senzorii sunt alimentați cu baterii, și pot fi amplasați oriunde este nevoie.

   Valorile măsurate sunt transmise la intervale de timp configurabile către softul de monitorizare folosind un gateway Ethernet care adună datele de la un număr mare de senzori (până la 100), și le transmite prin rețeaua Internet.

   Pentru siguranța datelor și pentru economisirea bateriei senzorilor, atât aceștia cât și echipamentul gateway au memorie internă, putând stoca fiecare câteva zeci de mii de măsurători.

   Tot ce trebuie să faceți este să amplasați senzorii în punctele de interes și să conectați gateway-ul la rețeaua electrică și la rețeaua de date. Veți vedea imediat valorile măsurate în interfața de utilizare de pe telefon sau calculator și veți primi alerte prin e-mail sau SMS la atingerea unor valori prericuloase.

   Suntem aici pentru orice detalii


    Află despre celelalte soluții SMART BlueMonitor pentru agricultură

    2018-01-31T15:31:28+00:00

    Smart Zootech

    2018-01-31T15:31:28+00:00

    Smart FishMonitor