De ce aleg fermierii români monitorizarea serelor cu BlueMonitor SMART Greenhouse?

Monitorizarea online a temperaturii și umidității din sere și solarii, a temperaturii și umidității solului și a gradului de iluminare, precum și automatizarea reglării acestor parametri din sere și solarii conduce la scăderea costurilor de producție prin dozarea corectă a aportului de apă și îngrășăminte, și prin reducerea consumului nejustificat
de energie electrică.


  • Monitorizați în timp real, de pe orice calculator, tabletă sau smart phone valorile temperaturii și a umidității aerului, umiditatea din sol, gradul de iluminare a serelor și funcționarea instalațiilor din teren.
  • Primiți alerte prin e-mail sau SMS la depășirea valorilor normale, cu localizarea serei sau a sectorului în care s-a înregistrat valoarea de alertă, pentru a corecta rapid problemele ce pot influența dezvoltarea plantelor.
  • Analizați cu un simplu click rapoartele și graficele cu valorile înregistrate în diferite perioade de timp, pentru o planificare îmbunătățită a producției.
  • Transmiteți comenzi de reglare a parametrilor de pe orice calculator, tabletă sau smart phone, în orice moment, de oriunde v-ați afla.

Întrebați un inginer

SMART înseamnă să ai Serele la un click distanță!

Creșteți PROFITUL  afacerii Dvs. cu BlueMonitor SMART Greehouse


Economisiți resurse

Agricultura de precizie înseamnă să știi exact când trebuie să intervii, unde, și cu ce cantitate de resurse.

Economisiți timp

Accesați în orice clipă, de oriunde, valorile curente ale parametrilor din toate serele și depozitele, și primiți alerte prin e-mail sau SMS la depășirea valorilor normale.

Creșteți productivitatea

Asigurați permanent și uniform condițiile optime de dezvoltare pentru plante, pentru o productivitate maximă.


Citiți și despre celelalte soluții BlueMonitor SMART pentru Agribusiness

2018-01-31T15:31:28+00:00

2018-01-31T15:31:28+00:00
Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare