Monitorizarea eficientei energetice2019-07-19T09:23:34+02:00

Înregistrezi diferențe de consum de la o șarjă de producție la alta? Înseamnă că poți fi mai eficient! BlueMonitor eControl monitorizează permanent eficiența energetică din fabrica ta și îți oferă CONTROLUL de care ai nevoie pentru a obține rezultate concrete.

1

Reduci simțitor
facturile de utilități

Implementarea și urmărirea automată a modelelor optime de consum, și intervenția rapidă în caz de defecțiune îți reduc dramatic consumul nejustificat de utilități.

2

Știi exact cât costă producția fiecărui articol

Monitorizarea consumurilor pe fiecare etapă de producție cu BlueMonitor eControl îți oferă informațiile care îți lipseau pentru a putea calcula exact costurile de producție.

3

Controlezi producția și reduci pierderile

Ai permanent imaginea în timp real a procesului de producție pentru a regla parametrii din fluxul tehnologic înainte ca aceștia să devină periculoși și să provoace pierderi.

Iată cum te ajută CONCRET BlueMonitor eControl să realizezi „reglajul fin” al proceselor tale de producție și să îți crești eficiența energetică

Optimizarea consumului de utilități

B

lueMonitor eControl îți oferă trei metode de a reduce facturile de utilități: reduci consumul nejustificat din procesul de producție, elimini risipa din afara procesului de producție, limitezi pierderile cauzate de defecțiuni.

În baza monitorizării permanente a consumurilor de utilități, BlueMonitor eControl generează automat curbe reale de consum (zilnice, săptămânale sau lunare) pe care le suprapune, pentru ca tu să poți crea modele optime de consum, pornind de la realitatea existentă.

După implementarea în aplicație a modelelor optime de consum construite de tine, aceasta verifică permanent încadrarea consumurilor în curbele optime și te alertează prin e-mail sau SMS când consumul este nejustificat, pentru ca tu să poți interveni și să limitezi risipa.

Calcul exact al costurilor de producție

C

u BlueMonitor eControl poți monitoriza consumurile de utilități de orice fel (apă, gaz, energie electrică, gaze tehnice), pe fiecare etapă a fluxului tehnologic.

Aplicația permite implementarea de formule de calcul și generează automat rapoarte de costuri de producție pe care ți le trimite prin e-mail. Astfel, ai costuri exacte pentru fiecare tip de produs în parte și poți să decizi ce este cu adevărat profitabil să produci.

Control absolut al producției

M

onitorizezi în timp real parametrii de producție și starea de funcționare a utilajelor, și primești alerte dacă valoarea parametrilor sau consumurile de utilități ies din intervalul de normalitate, pentru a produce eficient – fără probleme, fără pierderi, fără surprize neplăcute.

Mai mult decât atât, cunoști în fiecare clipă starea tehnică a utilajelor de producție monitorizate, le asiguri o exploatare și o mentenanță corecte, și cheltuiești mai puțin pe reparații.

Vrei să afli mai multe despre

Cum să crești eficiența energetică, dincolo de investițiile în optimizarea liniilor de producție?

Îți trimitem acum, prin e-mail Ghidul rapid în care îți explicăm:

  • cum poți să-ți crești eficiența energetică prin control online
  • cât poți să economisești cu o soluție de monitorizare a eficienței energetice
  • care sunt cele 4 reguli simple dar esențiale pentru eficiență energetică
  • și care sunt cele 5 criterii de alegere a unei platforme de monitorizare a eficienței energetice, care te feresc de regrete pe termen lung


BlueMonitor eControl îți oferă ONLINE informații centralizate care te ajută să crești constant eficiența energetică din fabrica ta.

Curbe reale de consum

Vezi curbele de consum din perioadele care te interesează și le suprapui pentru a construi modele optime de consum.

Alerte la ieșirea din modelul optim de consum

Primești alerte prin e-mail sau SMS la ieșirea din intervalul de normalitate a consumurilor sau a parametrilor de producție.

Imaginea centralizată a liniei de producție

Ai în fiecare clipă imaginea de ansamblu a procesului tău de producție, cu parametrii și consumurile actualizate la minut.

Raportare automată a consumurilor

Primești prin e-mail rapoarte zilnice, săptămânale sau lunare cu evoluția consumurilor și a parametrilor monitorizați.

Îți oferim ONLINE informații centralizate care te ajută să lucrezi eficient.

Ai întrebări legate de soluția noastră de monitorizare a eficienței energetice în fabrici?
Suntem aici și răspundem prompt.

Clienții noștri au ales eficiența

Grupul de firme Safir din Vaslui monitorizează consumurile din 7 SRM (corectoare de volum de gaze Flonidan) din județele Vaslui și Botoșani și folosește raportarea automată pentru estimarea consumurilor viitoare de gaze.
GRUPUL SAFIR
Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași monitorizează consumurile de energie electrică și de apă din toate spațiile pe care le deține (campusuri, corpuri academice, spălătorie, cantină, etc)
Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași
Compania de Transport Public (CTP) Iași monitorizează și controlează online una dintre cele trei stații de transformare pentru alimentarea liniilor de tramvai din municipiul Iași.
Compania de Transport Public (CTP) Iași
Gaz Est Vaslui monitorizează consumurile de gaze naturale din 18 corectoare de gaz. Consumurile zilnice sunt raportate în format index, consum volumetric (metri cubi) și energie (prin indexare zilnică automată cu indice PCS).
Gaz Est Vaslui

Încearcă și TU producția SMART!

Îți oferim o soluție proiectată personalizat, de la senzori și contoare, până la organizarea rapoartelor și a ferestrelor de interfață

Înscrie-te acum pentru o Evaluare tehnică GRATUITĂ!

Lasă-ne datele tale de contact ca să discutăm ce nevoi de monitorizare ai.
Vom stabili împreună localizarea punctelor de măsură și soluția tehnică în funcție de specificul halelor tale de producție, ca să poți avea o estimare corectă a costurilor implicate.