BlueMonitor oferă acces instant de pe orice dispozitiv smart la o serie întreagă de instrumente de monitorizare și control de la distanță, integrate într-o interfață Web ergonomică. Platforma poate integra aplicații de monitorizare și control de la distanță, telecitire a contoarelor și management al proceselor de producție.

Datorită interfeței Web standard, BlueMonitor poate fi accesat direct din orice browser Web, fără a necesita instalarea unui software suplimentar pe dispozitivul de pe care se accesează.
BlueMonitor implementează trei roluri de utilizator: administrator, utilizator cu drept doar de monitorizare și utilizator cu drept de monitorizare și control.

Drepturile de monitorizare și cele de control se pot acorda pentru tot procesul, sau doar pentru anumite componente ale acestuia.

Afișarea proceselor se face folosind obiecte grafice interactive. BlueMonitor include o bibliotecă vastă de obiecte de afișare ce pot fi configurate de către administrator.

Pe langă acestea, se pot adăuga și propriile obiecte grafice pentru o ilustrare cât mai realistă a proiectului.

Notificările de alertare pot fi trimise atunci când pragul prestabilit pentru valorile unui parametru este depășit, sau și la ieșirea, și la revenirea în intervalul de normalitate.

Fiecare notificare de alertă poate fi atribuită unui anumit grup de utilizatori, oferind astfel informațiile de alertare doar către utilizatorii avizați.

Alertele pot fi afișate în interfața de utilizare, eventual însoțite de o avertizare sonoră, și pot fi transmise prin e-mail sau SMS.

BlueMonitor integrează o serie de instrumente pentru calculul automat al parametrilor derivați și automatizarea proceselor.

Platforma include o bibliotecă de funcții ce pot fi folosite pentru a executa operații simple asupra datelor colectate. Pe lângă acestea, administratorul are posibilitatea de a crea programe în JavaScript pentru efectuarea automată de operații complexe cu valorile înregistrate în teren.

Analiza datelor istorice se poate face utilizând rapoartele și graficele configurabile.
Sistemul de loguri al BlueMonitor înregistrează evenimentele de sistem și activitatea utilizatorilor în interfață.

Alte motive să alegeți BlueMonitor


Testați BlueMonitor!

Acum puteți testa online interfața de administrare BlueMonitor pentru a evalua „hands-on” facilitățile oferite de platformă și posibilitățile de configurare ale acesteia!

– Programăm împreună prezentarea live la data și ora dorite
– Vă prezentăm online (prin Teamviewer) interfața de administrare (durată aproximativă 30 min)
– Activăm pentru 14 zile contul de administrator DEMO pentru Dvs.

Solicitați o sesiune DEMO !