Platforma SCADA BlueMonitor dezvoltată de BlueNote Communications este organizată pe module și utilizează tehnologia LPI (Live Process Image) ce oferă o structură de date specifică. Aceasta conține o imagine actualizată permanent a procesului supervizat, deținând la orice moment valorile curente ale mărimilor supervizate.

Tehnologia LPI (Live Process Image) care stă la baza BlueMonitor oferă o structură de date specifică. Aceasta conține o  imagine actualizată permanent a procesului supervizat, deținând la orice moment valorile curente ale mărimilor supervizate. În urma operațiilor executate de fiecare modul datele se actualizează și se adaugă în LPI. Aici unde se prelucrează pentru a se furniza utilizatorului sau altor procese și sisteme în diverse forme.

Modulele aplicației au rolul de a interpreta datele de la proces și de a le transforma în date pentru utilizator, și invers. Alte module specializate salvează datele periodic pentru a nu fi pierdute în caz de eroare. Acestea alertează și informează în mod constant cu privire la starea sistemului și a datelor, și lansează în execuție funcțiile și programele definite de administrator.

LPI este un concept inovator ce stă la baza arhitecturii BlueMonitor. Prin utilizarea LPI, BlueMonitor oferă o modalitate de comunicare bidirecțională între proces și utilizator. Utilizatorul are astfel opțiunea nu numai de a monitoriza procesul, ci și de a-l controla în mod direct. Toate informațiile de la proces ajung în LPI (baza de date). LPI este nucleul aplicației și stochează toate datele relevante pentru aplicație. Serviciile conexe interacționează în mod constant cu LPI, iar informațiile pentru utilizatori ajung în urma transformărilor făcute în module.

Testați platforma SCADA BlueMonitor!

Acum puteți testa online interfața de administrare BlueMonitor pentru a evalua “hands-on” facilitățile oferite de platformă și posibilitățile de configurare ale acesteia!

– Programăm împreună prezentarea live la data și ora dorite
– Vă prezentăm online (prin Teamviewer) interfața de administrare (durată aproximativă 30 min)
– Activăm pentru 14 zile contul de administrator DEMO pentru Dvs.