BlueMonitor este disponibil atât pentru implementări standalone, pe server dedicat, cât și ca platformă de livrare servicii software (SaaS). În funcție de specificul proiectului Dvs. puteți opta pentru o implementare „in-house” sau pentru acces pe platformă în baza unui abonament lunar.

Implementare standalone


BlueMonitor are integrate toate mecanismele necesare pentru exploatarea în sistem stand-alone, putând fi instalat în cadrul companiei, pe un server dedicat. Această variantă de exploatare este recomandată pentru monitorizarea și controlul proceselor industriale complexe, care vehiculează date sensibile, și pentru companiile care au politici de gestionare a datelor care impun un regim închis de acces la acestea.

Sistemul de licențiere flexibil, bazat pe principiul “plătești doar ce folosești”, permite o etapizare eficientă a investiției, coordonată cu dezvoltarea naturală a procesului care va fi controlat.

Pachetul de servicii de bază (Core services) asigură functionalitățile principale ale platformei, inclusiv modulul de design și biblioteca de obiecte grafice active, și se licențiază o singură dată, la instalarea sistemului.

La Pachetul de servicii de bază se adaugă licențe pentru numărul de intrări/ieșiri pe care doriți să le integrați în sistem (numărul de parametri/stări monitorizate și cel de comenzi de reglare a procesului). Licențele pentru aceste componente pot fi suplimentate pe măsura apariției nevoii de extindere.

SCADA as a Service

Ca alternativă la achiziția și implementarea “in-house” a platformei, BlueMonitor lansează în premieră pe piața românească noțiunea de “SCADA as a Service”.

Alegând varianta SaaS, puteți să vă concentrați pe ceea ce contează pentru Dvs. și să aveți în buzunar în timp real toate datele despre casa sau afacerea Dvs., fără a vă bate capul cu întreținerea aplicației, update-uri sau securitatea informatică. Ne ocupăm noi de toate acestea.

În plus, puteți să vă bucurați de aplicația Dvs. SCADA din prima clipă, fară investiții inițiale costisitoare, și aveți avantajul costurilor transparente și perfect previzibile.

În cadrul acestui serviciu platforma este găzduită pe serverele BlueNote Communications, inginerii noștri asigură mentenanța acesteia, iar clienții își accesează datele în mod securizat, printr-un cont online, în baza unui abonament lunar fix.

Valoarea abonamentului lunar se calculează în funcție de numărul de licențe atașate contului (număr de parametri/stări monitorizate) și de serviciile de suport tehnic atașate abonamentului.

Testați BlueMonitor!

Acum puteți testa online interfața de administrare BlueMonitor pentru a evalua „hands-on” facilitățile oferite de platformă și posibilitățile de configurare ale acesteia!

– Programăm împreună prezentarea live la data și ora dorite
– Vă prezentăm online (prin Teamviewer) interfața de administrare (durată aproximativă 30 min)
– Activăm pentru 14 zile contul de administrator DEMO pentru Dvs.

Solicitați o sesiune DEMO !