BlueMonitor pentru „la Birou” îți oferă toate datele și mecanismele de control de la distanță asupra afacerii tale, începând de la valori în timp real ale parametrilor ambientali din birou, camera serverelor sau depozit (temperatură, umiditate, calitatea aerului) și parametri de funcționare ai diferitelor echipamente, până la alerte de securitate (tentative de efractie, detecție început de incendiu, inundație). Astfel poți ști tot ce se întamplă cu afacerea ta, chiar dacă nu ești acolo.

Pe lângă monitorizarea și controlul incintelor și a echipamentelor electronice, BlueMonitor poate integra și supervizarea unor procese specifice, în funcție de tipul activității desfășurate.


Senzori BlueMonitor pentru măsurarea calității aerului din interior

Preocuparea crescândă pentru calitatea mediului în care ne desfășurăm activitatea are la bază, pe de o parte durata tot mai mare petrecută în incinte, iar pe de altă parte influența pe care aceasta o are asupra sănătății și eficienței noastre zilnice.

Pentru clădirile civile, în care principala sursă de poluare o reprezintă bioinfluenții emiși de oameni, calitatea aerului se măsoară în funcție de concentrația de dioxid de carbon prezentă în aerul din interior. O concentrație crescută a CO2 în aerul dintr-o cameră (peste 1000 ppm) generează la o ședere de câteva ore senzația de oboseală și somnolență, iar o expunere prelungită și repetată poate cauza probleme de sănătate cronice.

BlueMonitor permite controlul permanent a calității aerului din incinte, prin măsurarea permanentă a parametrilor de calitate (temperatură, umiditate, CO2, e.t.c.) și reglarea de la distanță a ventilației, în funcție de valorile înregistrate ale parametrilor.


[wcps id=”1746″]

Domenii de aplicare pentru afaceri mici și mijlocii

Vezi toate domeniile de utilizare