BlueMonitor pentru Acasă este un produs bazat pe conceptul Internet of Things (Internetul Obiectelor), care presupune folosirea Internetului pentru a conecta între ele diferite dispozitive, servicii și sisteme automate, formând astfel o rețea de obiecte ce pot fi controlate și monitorizate de la distanță.

Cu BlueMonitor pentru Acasă îți protejezi și controlezi casa de pe orice dispozitiv electronic ce are un browser Web și o conexiune la Internet, de oriunde te-ai afla. Această soluție îți permite să monitorizezi și să controlezi de la distanță echipamentele din casă și te poate alerta în caz de efracție, incediu sau inundație. Astfel, poți ști tot ce se întamplă în locuința ta, atunci când nu ești acasă.Senzori BlueMonitor pentru măsurarea calității aerului din interior

Studii recente arată că în societatea tehnologică de astăzi, oamenii petrec 90% din timpul lor în spaţii închise (acasă, în birouri, în mijloace de transport etc). De aici apare necesitatea controlului calităţii aerului în spaţiile închise.

BlueMonitor îți recomandă folosirea senzorilor ce măsoară calitatea aerului din interior, luând în calcul temperatura, umiditatea și indicele compușilor organici volatili din cameră.

Acești senzori sunt integrați în platforma BlueMonitor și pot notifica utilizatorul atunci când ceva nu este în regulă. Mai mult decât atât, poți comanda direct din aplicație, manual sau automat, pornirea umidificatorului sau a caloriferului pentru menținerea nivelului dorit al temperaturii sau umidității. De asemenea, poți defini în aplicație notificări care te vor atenționa când ar trebui să aerisești locuința.

[wcps id=”1746″]
Domenii de aplicare pentru Acasă

Vezi toate domeniile de utilizare