De ce aleg fermierii români monitorizarea fermelor de animale cu BlueMonitor SMART Zootech ?

Asigurarea unui microclimat optim în adăposturile din fermele zootehnice este esențială pentru sănătatea animalelor și influențează în mod direct sporul de producție și scăderea ratei mortalității.

 • Monitorizați în timp real, de pe orice calculator, tabletă sau smart phone valorile temperaturii și a umidității aerului, concentrațiile de monoxid și dioxid de carbon, amoniac și hidrogen sulfurat, și curenții de aer din adăposturi.
 • Extrageți cu un simplu click rapoartele și graficele cu valorile înregistrate în diferite perioade de timp și pune-ți-le la dispoziția autorităților care monitorizează condițiile de bunăstare a animalelor pentru aprobarea subvențiilor în zootehnie.
 • Primiți alerte prin e-mail sau SMS la depășirea valorilor normale, cu localizarea halei sau a sectorului în care s-a înregistrat valoarea de alertă, pentru a corecta rapid problemele ce pot influența dezvoltarea animalelor.
 • Transmiteți comenzi de pornire/oprire a încălzirii, a umidificatoarelor sau a ventilatoarelor, de pe orice calculator, tabletă sau smart phone, doar atunci când acționarea acestora este impusă de valorile înregistrate în adăposturi.

Monitorizarea BlueMonitor SMART Zoo Tech nu se limitează la spațiile de creștere a animalelor, ci poate fi extinsă la abatoare, tancurile de depozitare a laptelui, camerele frigorifice sau depozitele de nutrețuri, pentru a vă oferi o imagine de ansamblu mereu actualizată.Pe lângă monitorizare, BlueMonitor permite implementarea de automatizări pentru reglarea automată sau prin comandă de la distanță a factorilor de microclimat. Inginerii BlueNote Communications proiectează soluția de automatizare ferma în funcție de nevoile Dvs. specifice.

  Întrebați un inginer

  SMART ZooTech – soluția BlueMonitor pentru zootehnie

  FERME DE PĂSĂRI

  Monitorizarea temperaturii, a umidității, a curenților de aer, a concentrațiilor de monoxid și dioxid de carbon, amoniac și hidrogen sulfurat, în special în cazul puilor de 0 – 18 săptămâni, este esențială pentru creșterea ratei de supraviețuire a acestora.

  Monitorizarea acestor parametri stă la baza unui management eficient al ventilării, care conduce, pe de o parte la scăderea îmbolnăvirilor și a mortalității, iar pe de altă parte la raționalizarea consumurilor și reducerea costuri.

  Parametri standard pentru fermele avicole

  FERME DE PORCI

  Condițiile optime de microclimat în halele de creștere a porcilor variază în funcție de destinația incintei (adăpost de reproducție, maternitate, culcușul purceilor, compartimentul de tineret sau hala de îngrășare).
  Parametrii vizați sunt:

  – temperatura
  – umiditatea relativă
  – viteza curenților de aer
  – concetrația de gaze nocive (dioxid de carbon, amoniac, hidrogen sulfurat).

  FERME DE VACI

  BlueMonitor SMART ZooTech poate integra monitorizarea și controlul online a oricăror parametri din fermele de bovine:

  – parametri ambientali (temperatură, umiditate, concentrație de metan și alți parametri)
  – parametrii de funcționare a instalațiilor de ventilare, iluminare, muls, sau evacuare a dejecțiilor.

  SMART înseamnă să ai Ferma la un click distanță!

  Cum alegem soluția de monitorizare a calității aerului din Adăposturile de animale?

  Creșteți profitul afacerii Dumneavoastră cu BlueMonitor SMART ZooTech !

  Creșteți productivitatea

  Asigurarea unui microclimat controlat pentru fiecare etapă de dezvoltare a păsărilor și a animalelor scade rata îmbolnăvirilor și a pierderilor în rândul acestora.

  Economisiți resurse

  Optimizarea ventilației în funcție de necesitățile reale de la fiecare moment conduce la economii cu energia electrică pentru ventilare și încălzire.

  Economisiți timp

  Accesați în orice clipă, de oriunde, valorile curente ale parametrilor din toate spațiile fermei, și primiți alerte prin e-mail sau SMS la depășirea valorilor normale.

  Citiți și despre celelalte soluții BlueMonitor SMART pentru Agribusiness

  2018-01-31T15:31:28+00:00

  Sere Smart

  2018-01-31T15:31:28+00:00

  Smart FishMonitor

  Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare legată de soluțiile BlueMonitor de automatizare ferma zootehnică